vr

Pulverlakering

Denne metode er en utrolig effektiv måde at overfladebehandle på. De sandblæste eller ubehandlede metaloverflader sprøjtes med et elektrisk ladet pulver som kæber sig til overfladen. Herefter opvarmes det til ca. 200 grader i store ovne hvorved det smelter fast til emnet. Dette gør lakken utrolig robust.

Metoden er effektiv fordi hele proceduren kan overståes på nogle få timer fra indlevering til afhentning.

Vores miljø og sundhed tilgodeses også ved pulverlakering. Der udledes ingen giftige dampe og overskydende pulver kan genbruges.

Vi har kapacitet til emne-størrelser på op til 7 x 3 x 3 meter.

 

Sandblæsning

Sandblæsningen er tit det første trin i overfladebehandlingen. Emnet blæses rent så det er klar til den videre behandling.

Vi kan håndtere emner på op til:

L 18m x B 6m x H 8m.

   

Vådlakering

Sprøjtelakering med vådlak på sandblæst metal giver et resultatet som er både flot, ensartet og holdbart.

Vor sprøjtekabine er på 17x7x6 meter kombineret med tip-top moderne udstyr og 5 ton krankapacitet til at lette adgangen for de helt store opgaver som f.eks. containere, betonanlæg, industrimaskiner og landbrugsmaskiner.

   

Metallisering

Når man f.eks. vil forhindre korrosion på udsatte emner, er denne metode en god løsning. Det fungerer ved at en metal-tråd i zink eller aluminum påføres termisk med et lysbue-anlæg, der fungerer næsten ligesom et svejseapperat.

   

Epoxy-overflader

Med en to-komponent epoxy-maling får du en robust og vandbeskyttet overflade til f.eks. betongulve. Vi tager ud og udfører opgaver i forbindelse med f.eks. garage og værkstedsgulve.

   

Vulkanisering

Vulkanisering, dvs. pålimning af gummi på stål.
Vi arbejder med alle former for gummi også levensmiddelgodkendte, og kan derfor løse de fleste opgaver.

Vi står gerne til disposition med professionel rådgivning om de muligheder, der er til rådighed for gummioverflader på et givet emne.

   

SE MERE HER

E-coating

E-coating (også kendt som elektrocoating og KTL) er en proces, hvor et metallisk emne nedsænkes i et malingbad, og hvor der anvendes elektricitet til at påføre maling på emnet.

Processen giver en fremragende dækning af alle forsænkede områder, kanter og usete områder, og lægger en hård og slidstærk film der forbedrer ydeevnen på alle typer topcoating. Man benytter derfor oftest E-coating som primer, men den kan også anvendes som beskyttende finish for komponenter, der ikke udsættes for ultraviolette stråler fra sollys.

Tom Schmidt Industrilakering - Bodøvej 9B - 5700 Svendborg - TLF: 62 21 38 58